Oriol de Antonio, Hereu del Maresme 2021

​En el certamen d'enguany per elegir els representants del pubillatge comarcal hi havia més candidats que en altres ocasions
|

L'arenyenc Oriol de Antonio ha estat elegit Hereu del Maresme 2021, aquest migdia a Argentona, en el marc del Certamen de Pubillatge Comarcal del Maresme. De Antonio és Hereu d'Arenys de Mar des de l'octubre del 2019, ja que l'any passat no es van renovar els representants del pubillatge local, ni comarcal. 


Pubilles1

L'Hereu del Maresme, Oriol de Antonio, acompanyat del delegat de Foment a la comarca, Arnau Akhtar

Foto: Associació Pubillatge Arenyenc. 


Els exàmens del certamen, organitzat per la delegació del Foment de les Tradicions Catalanes al Maresme, van tenir lloc ahir dissabte, on es van presentar els dos representants arenyencs: l'hereu Oriol de Antonio i la pubilla Aina Mendiara. En aquesta edició hi ha hagut més candidats per als càrrecs comarcals. 


Pubilles2

Borja Galbany i Estel Calvo, cessen del pubillatge comarcal. Foto: Associació Pubillatge Arenyenc. 


Després de la proclamació d'avui cessen els representants arenyencs al pubillatge de la comarca, Borja Galbany, fins ara hereu, i Estel Calvo, fins ara primera dama d'honor. Ambdós, però, continuaran en actiu dins el món del pubillatge fins a la renovació dels títols nacionals, com a Hereu de Catalunya i Pubilla de les comarques barcelonines, respectivament.