L'Ajuntament ultima amb ADIF la cessió de l'aparcament de l'estació

​L'administració d'infraestructures també cedirà gratuïtament la gestió de l'aparcament de la platja de la Musclera
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ultima aquests dies juntament amb l'administrador d'infraestructures ferroviàries (Adif) la cessió de l'aparcament de l'estació de tren, que tants maldecaps du al consistori darrerament, tant pel que fa a la neteja i manteniment de l'entorn, l'acumulació de cotxes abandonats i la indigència. En una reunió celebrada aquest matí entre els representants de l'empresa pública i l'alcaldessa, Annabel Moreno, s'ha acordat posar en marxa la cessió de l'espai perquè sigui l'Ajuntament qui el gestioni. 


Estacio3

L'aparcament de l'estació. 


La darrera polèmica va esclatar a principis d'estiu per la neteja i desbrossament de l'aparcament. L'Ajuntament va traslladar tant a ADIF com a Renfe el seu malestar per la manca de neteja i manteniment a l'estació. Tot i que en un primer moment semblava que l'administrador d'infraestructures atenia a les queixes i havia 'desbrossat' l'espai, tal com havien comunicat, la realitat és que posteriorment es va poder comprovar com les feines no s'havien fet al complet.


En aquesta reunió, on també hi han assistit representants de Renfe, també s'ha acordat que l'Ajuntament no hagi de pagar per l'ús de l'aparcament de la platja de la Musclera. Aquest terreny, també propietat d'Adif, va ser arranjat per l'Ajuntament en el marc del pla de gestió de platges. A més, hi ha un conveni signat del desembre 2015 en què s’acordava que l'Ajuntament havia de pagar a ADIF un lloguer de 800 euros anuals per fer-ne ús.  Aquest acord de servitud va servir per tenir aquest espai reordenat i amb una bossa d’aparcament per a 60 vehicles gratuïts.