​Adif enreda l’Ajuntament amb la suposada neteja del pàrquing de l’estació d'Arenys

L'Agenda comprova que l'aparcament continua brut i acollint persones que malviuen dins de cotxes
|

La neteja del pàrquing de l’estació de tren d’Arenys de Mar s’ha convertit en una mena de comèdia i joc de l’engany entre administracions públiques. Aquest espai es troba en pèssimes condicions, males herbes, brutícia, cotxes abandonats i, el pitjor, assentaments de persones sense sostre que malviuen a l’interior de vehicles. La situació no és nova i es repeteix des de fa anys. Però cada vegada que surt a la llum alguna informació sobre la qüestió, Ajuntament i Adif s’intercanvien acusacions i retrets.


Això és el que va passar a finals de maig, quan l’opinió pública va conèixer a través dels mitjans de comunicació local que el pàrquing tornava a ser un punt negre on malviuen persones dins de cotxes en un entorn insalubre i descuidat. L’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, va requerir a Adif la neteja de l’espai i l’empresa pública va respondre amb una actuació que es va quedar a mitges. Dilluns dia 7 de juny, Adif va enviar a l’Ajuntament unes fotografies de la feina feta, obviant que la neteja de l’espai va quedar clarament incompleta.


WhatsApp Image 2021 06 16 at 22.42.15

El cotxe-habitatge on malviuen persones sense sostre en mig de la brutícia. Foto: Xavi Salbanyà.


Segons que ha pogut comprovar l’AGENDA, el pàrquing de l’estació segueix acollint sense sostre que malviuen a dins de cotxes, les males herbes es mantenen ufanoses i la brutícia és molt present. A partir de les imatges captades per la revista, l’alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, s'ha reunit aquest matí amb un responsable de RENFE per parlar d'aquest tema i serà la companyia ferroviària que traslladarà a Adif la nova reclamació arenyenca.  


WhatsApp Image 2021 06 16 at 22.40.02

Les males herbes superen el metre d'altura al pàrquing de l'estació de tren d'Arenys. Foto: Xavi Salbanyà.