L’artista arenyenca Dqueen estrena “Par de Ases”

​Carla Dávalos destaca el talent del seu equip amb important presència d’arenyenques en la producció del seu primer videoclip.
|

Carla Dávalos destaca el talent del seu equip amb important presència d’arenyenques en la producció del seu primer videoclip. L'agost passat Dqueen va publicar la cançó “Par de Ases”, es tracta del primer projecte de l’artista arenyenca Carla Dávalos. Una cançó amb fortes influències urbanes del panorama de la música catalana actual amb artistes com la maresmenca Bad Gyal o els sabadellencs 31 FAM.


Davalos

El cartell promocional de "Par de Ases". Foto: Dqueen. 


Va ser durant la quarantena quan va començar a desenvolupar el projecte amb el suport de totes les seves amigues, explica l’artista en una entrevista a Ràdio Arenys. Amb l’ajuda d’un productor musical i sota la condició que ella portaria a terme el videoclip, realitzat en part per jovent arenyenc, el dia d’avui “Par de Ases” ja es troba a totes les plataformes de streaming des del passat 18 d’agost i a YouTube acumulant més de dues mil visites.


Amb el seu primer projecte musical, Dqueen deixa clares les seves intencions, reivindicar l’ambició del jovent arenyenc i destacar el paper de totes les dones que l’han acompanyat des del primer pas. A l’entrevista de Ràdio Arenys va afirmar que no serà el seu últim senzill, de fet es proposa fer-ne un en català.