Joan Celdran estrena documental al festival In-Edit de Barcelona

'L'home dibuixat. Una conversa amb Jaume Sisa' s'estrenarà aquest diumenge i es podrà visionar fins al 7 de novembre
|

El periodista arenyenc, Joan Celdran, presenta aquest diumenge el documental 'L'home dibuixat. Una conversa amb Jaume Sisa', en el marc del festival In-Edit de Barcelona, de documentals sobre música. El documental ha estat dirigit conjuntament per Celdran i Àngel Leiro.  Aquest film també serà la proposta inaugural del Memorimage, el Festival Internacional de Cinema de Reus que se celebra entre el 9 i 12 de novembre.


Sisa



Aquest documental va néixer a partir d'una entrevista radiofònica de Celdran a Jaume Sisa. A partir d’aquí, va iniciar la recerca d’informació i va comprovar que no s’havia fet mai cap pel·lícula sobre el seu personatge i va voler plasmar, a través d’aquest documental, una visió de la seva figura. El film repassa la trajectòria biogràfica i personal del músic, cantautor i poeta a través d’una conversa en profunditat. Sisa té una personalitat molt complexa i així s’entreveu en aquest documental en què es parla sense filtres del seu jo interior a través de les seves pors, inquietuds, anhels o ideals. 


Aquest documental té una doble finalitat: una part biogràfica a través de les imatges d’arxiu i inèdites i, una segona part, en què el mateix Sisa fa un repàs a la seva part més íntima. Té una hora de durada i s’estrena aquest diumenge dins el marc d’aquest festival In-Edit en la seva edició de Barcelona, que inclou un total de 50 documentals d’arreu del món. És  una coproducció de TV3 i Televisió Espanyola, fet que permetrà que es pugui veure en un futur a les cadenes públiques.