Maria Bernat, nova presidenta de l’Associació de Puntaires Flor d’Alba

​La nova junta elegida aquest dissabte pretén promocionar les puntes i fer-les arribar a nous col·lectius com els joves i els homes
|

Maria Bernat va ser elegida aquest dissabte, 13 de novembre, com a nova presidenta de l'Associació de Puntaires Flor d'Alba. Bernat va rebre el suport unànime en l’assemblea. En declaracions a Ràdio Arenys, la nova presidenta Maria Bernat destaca el lligam que hi ha entre Arenys de Mar i les puntes. Aquest binomi és un dels aspectes que cal promocionar i, per aconseguir-ho, cal ser present en tots els actes i activitats que es facin a Arenys de Mar. 


Maria bernat

Maria Bernat. Foto: Ràdio Arenys. 


Per a Bernat, el repte més immediat és promocionar les puntes i donar a conèixer la feina que realitzen les puntaires, com ara els treballs de puntes de coixí que fan al local de Can Portell, cada dimarts i divendres a la tarda. A més, es vol demostrar l’evolució de l’art de les puntes.


Des de l’Associació de Puntaires ja tenen les primeres activitats previstes amb la participació en la Marató de TV3 així com preparar la pròxima trobada de Puntaires que enguany serà internacional. Actualment, l’Associació de Puntaires Flor d’Alba compta amb una quarantena de socis i sòcies. L’objectiu és incrementar, també, aquesta xifra arribant a un col·lectiu més jove i el gènere masculí.