Nathalie Pons publica noves aventures d'en Leo i la Lea

​L'escriptora arenyenca presenta dos nous llibres infantils: ‘El Leo i la Lea volen una mascota’ i ‘El Leo i la Lea disfressen els números’
|

El Leo i la Lea, els nous llibres infantils de l’arenyenca Nathalie Pons. Primer va ser ‘El Leo i la Lea volen una mascota’ i fa unes setmanes sortia publicat ‘El Leo i la Lea disfressen els números’, tots dos editats per una editorial històrica com Salvatella, escrits per l’autora arenyenca Nathalie Pons i il·lustrats per Sandra Aguilar.


Image 50395649


Els dos germans bessons mitjançant aquests dos contes ens traslladaran a diferents situacions quotidianes sempre amb una mica d’humor. Qui no ha volgut tenir com a mascota algun animal salvatge? Doncs tant el Leo i la Lea així voldran també, però veuran que finalment no serà així, però l’imaginari dels dos nens farà gairebé tenir un zoo a casa. Respecte en disfressar els números, va molt en paral·lel a l’acció de girar el número, i com la Lea ajudarà a escriure’ls bé realitzant diferents jocs visuals, de com disfressar aquests números amb creativitat, que sigui d’una manera divertida i sorprenent al seu propi germà Leo. Així veiem el cas del número 8. “-Ara faig dos cercles junts i aquí tens el 8. Endevina què faig… És un ninot de neu!”.


Nathalie Pons és autora d’un gran llistat de llibres infantils, de publicacions on es parla d’un tema interessant per als lectors, interactuant en tot moment amb ells, on en aquest cas l’epicentre és explicat per aquests dos germans bessons. A més, a la part final del llibre es proposen activitats per als lectors molt en paral·lel a les històries que s’han anat narrant tant en el text com en les il·lustracions de la Sandra Aguilar. Aquest binomi text i il·lustració és clau, ja que les il·lustracions tenen un paper cabdal perquè un llibre infantil pugui agradar més o menys, i la Sandra Aguilar ha creat dibuixos molt divertits i vitals.