Els veïns del carrer de Bonaire 7, desallotjats de nou

​Aquest matí s'ha detectat que hi havia nous moviments a l'estructura mig enrunada del número 9 i aquest vespre es fa l'enrunament
|

Nova alerta al carrer de Bonaire. S'ha tornat a desallotjar el bloc del número 7 i s'està treballant per continuar enderrocant la casa del número 9. Al matí s'ha detectat que hi havia nous moviments a l'estructura mig enrunada. Els treballs per enrunar la casa del carrer de Bonaire són lents i es fan amb molt de compte. Fins que no acabin, no podran tornar a casa els veïns del bloc veí. Una dotació dels bombers segueix en alerta.


Bonaire2

Dues dotacions dels bombers de Mataró han acudit a l'enrunament. Foto: Xavi Salbanyà. 


L'Ajuntament ha obert la sala d'actes de la biblioteca per acollir les famílies desallotjades del número 7 mentre es fa l'enderroc de l'habitatge veí que pot durar 4 o 5 hores. Precisament el passat dia 31 de desembre, se'ls va permetre la tornada a casa seva. Es valora la possibilitat que aquesta nit no dormin a casa. Els veïns del número 13 encara no havien tornat a casa. L'enrunament també s'ha fet en previsió de les possibles pluges de les pròximes hores. 


Bonaire

És possible que els veïns del número 7 no puguin tornar a casa. Foto: Ajuntament d'Arenys de Mar.