Tots els veïns del carrer de Bonaire poden tornar a casa

​Els treballs de consolidació de la runa del número 11 van acabar passada la mitjanit i aquest matí els arquitectes han confirmat l'estabilitat dels edificis
|

Tots els veïns desallotjats del carrer de Bonaire, números 7 i 13, ja poden tornar a casa. Els treballs de consolidació de la runa del número 11 van acabar passada la mitjanit. Segons informa el servei de premsa municipal, aquest matí els arquitectes han confirmat els diversos informes d'estabilitat dels edificis. 


Bonaire

Ahir es van tornar a desallotjar els habitatges de número 7. Foto: Ajuntament d'Arenys de Mar. 


Ahir hi va haver una nova alerta al carrer de Bonaire i es va tornar a desallotjar el bloc del número 7, per continuar enderrocant la casa del número 9. Al matí s'havia detectat que hi havia nous moviments a l'estructura mig enrunada. Els treballs per enrunar la casa del carrer de Bonaire han estat lents i s'han fet amb molt de compte.  Una dotació dels bombers va estar en alerta.


L'Ajuntament va obrir la sala d'actes de la biblioteca per acollir les famílies desallotjades del número 7 mentre es feia l'enderroc de l'habitatge veí. Precisament el passat dia 31 de desembre, se'ls va permetre la tornada a casa seva. Es valora la possibilitat que aquesta nit no dormin a casa. Els veïns del número 13 encara no havien tornat a casa. L'enrunament també s'ha fet en previsió de les possibles pluges de les pròximes hores.