L'Ajuntament d'Arenys de Mar s'explica pel cas de la família que ajuda Arenys de Munt

​Pel consistori el fet que no estiguessin empadronats ni fossin coneguts pels serveis socials impossibilitava tramitar cap mena d'ajuda
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha respost a la notícia publicada ahir per Ràdio Arenys de Munt sobre el fet que l'Ajuntament d'Arenys de Munt ha assumit el cost de l'allotjament d'una família d'Arenys de Mar que ha estat víctima d'una màfia d'ocupació de pisos. 


Serveis socials1

Serveis Socials municipals d'Arenys de Mar. 


Fonts municipals d'Arenys de Mar, han explicat a l'Agenda que aquesta notícia té un rerefons més complex. Segons expliquen, la família ocupant no era d'Arenys de Mar, és a dir, no estava empadronada. La propietària, resident a Arenys de Munt, va fer unes gestions amb la regidora d'Acció Social de l'Ajuntament d'Arenys de Munt i van fer gestions perquè anessin un hostal d'Arenys de Mar. Tanmateix, el fet que no estiguessin empadronats ni fossin coneguts pels serveis socials impossibilitava tramitar cap mena d'ajuda. Finalment, també expliquen que la regidora d'Arenys de Munt es va avançar i de seguida va dir que se'n feien càrrec ells.