​Barraques s’avança a l’estiu amb un Vermut Popular

Les entitats donen el tret de sortida a la celebració de la fita del vintè aniversari, demà a la plaça de l’Església
|

L’arribada de l’estiu és sinònim de festa major a Arenys de mar, però enguany la comissió de barraques s’avança per començar la celebració dels vint anys. Per aquest motiu, el Cau Flos i Calcat, el Patronat de Sant Roc, l’Associació de Pubillatge Arenyenc i la darrera incorporació, Jovent Dissident, faran un Vermut Popular demà a les 12 hores a la plaça de l’església, amb la collaboració de l’Ajuntament.


WhatsApp Image 2022 04 06 at 09.59.28


Les entitats conviden a tots els arenyencs a gaudir d’una fita que no es va poder celebrar el 2020, coincidint amb l’inici de la pandèmia, ni el 2021 amb el format barra-que-és?, encara sota les restriccions sanitàries. Hi haurà barra amb preus populars i el punxadiscos Dj Hochi animant una xerinola, que organitzen per primera vegada. A més, enguany han adquirit l’històric logotip del licor Calisay, que ja se n’havia fet ús anteriorment com a imatge de les festes.



El vermut és un avançament d’unes barraques que les entitats ja contemplen amb tota normalitat i a les quals esperen bastant gent, ja que són de les primeres festes d’estiu al Maresme. “Podem avançar que tenim sorpreses preparades que es faran per primera vegada i que donaran una volta al que són les barraques d’Arenys de Mar”, explica Núria Esteves, representant del Cau Flos i Calcat. L’objectiu és tornar a agafar l’embranzida prepandèmica i recuperar l’esplendor de les barraques d’Arenys de Mar.