'La reina de bellesa de Leenane' del Centru de Canet guanya el 50è Concurs de Teatre 'Premi Vila d'Arenys'

​Després de setmanes de representacions al teatre d'Els Seràfics s'han lliurat els premis d'aquest concurs que arriba a les 50 edicions.
|

El Concurs de Teatre Amateur Premi Vila d'Arenys de Mar arribava a una edició especial, la cinquantena amb setmanes prèvies per gaudir de diferents obres ben variades, comèdies, drames, obres clàssiques, des de febrer fins a l'abril. 


Però quedava l'última escena amb els importants lliuraments dels premis que donava per finalitzada aquesta nova edició. Tots els participants, vinguts de diferents racons de Catalunya com Reus, Lleida, el Vallès o el Maresme, que han actuat als Seràfics es van endur una estatueta per haver participat.


Però va ser el Centru de Canet de Mar per la representació de l'obra 'La reina de bellesa de Leenane' que va obtenir el màxim guardó, per davant de 'Jana' de Filagarsa Teatre Molins de Rei i 'Després de la pluja' d'Aquinahora Teatre de Centelles.


Els altres premis que es van repartir, en un acte amb la presència de l'alcadessa Annabel Moreno, el regidor de Cultura, Josep Maria Pruna i de Josep Riera,  va ser per Montse Estarlich com a millor actriu principal pel seu paper com a Maureen Folan per 'La reina de bellesa de Leenane'; Àngel Mompó com a millor actor principal pel seu paper d'Olavi a 'Lapònia'; Cati Forcano com a Maggie Folan es va endur el premi a actriu de repartiment en 'La Reina de bellesa de Leenane' o Albert Giralt com a Joanet en 'Sospitós habitual' en la d'actor de repartiment.


La direcció va ser per a Quim Dotras, gràcies a la seva direcció de 'La Reina de bellesa de Leenane' la gran triomfadora de la tarda i d'aquesta cinquantena edició d'un certamen clau cultural de la vila i de Catalunya. El director ha portat a termer una adaptació de l'obra teatral del dramaturg Martin McDonagh, realitzant un viatge per Irlanda.


Després d'iniciar-se amb un acte al febrer amb l'acte inaugural i com a cloenda el lliurament dels premis, ara ja pensen en la nova edició del 2023, així va comentar Joan Monfort, president d'Els Seràfics.


El grup del centru de canet aa