Torna la Nit dels Museus i el Museu d'Arenys s'omple d'activitats

Coincidint amb el Dia Internacional del 18 de maig, els museus segueixen el lema 'el poder dels museus' i Arenys tindrà una agenda plena d'activitats.​
|

El proper 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus, aquesta vegada sota el lema 'El poder dels museus' que organitza l'ICOM (International Council of Museums). Arenys de Mar i el Museu d'Arenys han organitzat una agenda plena d'activitats després de dos anys sense poder celebrar el gran dia d'aquests equipaments culturals.


Així doncs, el dissabte 14 de maig, es podrà visitar tant el Museu Marès de la Punta i el Museu Mollfulleda de Mineralogia en horari de 21 a 23 de la nit. També serà moment per fer la visita a l'exposició temporal "El futur ja és aquí! La nova societat dels metalls", una mostra temporal que agafa la seva recta final per poder visitar-la i veure com podem mirar el futur a partir dels metalls. A més, les puntes contemporànies agafaran tot el protagonisme. Una jornada amb 'Cardata Duo' que amenitzaran amb la seva música aquesta Nit dels Museus.


Image 6487327 4



L'endemà es realitzarà la jornada de portes obertes per visitar col·leccions i exposicions, juntament amb tres visites personalitzades per a l'ocasió. Una visita guiada pel Museu Mollfulleda, una visita guiada per l'exposició temporal amb el comissari Marc Campeny i una visita guiada per les reserves del Museu Marès de la Punta, un dels espais que normalment no és visitable pel públic, però aprofitant l'ocasió es podrà gaudir de peces que no són exposades en la col·lecció permanent.


El DIM 2022 torna amb força, amb ganes, amb una programació plena d'activitats i potent en tots els municipis i a Arenys de Mar. Dies per mostrar tota la potència dels museus.


Capcalera facebook DIM2022 02