"El arte de morir (y vivir)", Servi publica el seu primer llibre de poemes

Fa uns dies va veure la llum el primer llibre de l'autor arenyenc, amb 182 poemes escrits en català, castellà i anglès.​
|

Una declaració d'intencions per part de l'autor arenyenc, ja sigui per aquest llibre de poemes publicat, per un pròleg directe al lector, per la utilització de tres idiomes o per aquesta portada d'un paisatge de mar, de solitud, d'alfa i omega i de principi i final, il·lustrada per Alba Barrios.


Fa unes setmanes es va publicar aquest primer llibre de l'escriptor Servi, un llibre de molta dedicació, de molt treball, amb cinc anys escrivint poemes, per una posterior selecció que s'hi ha reduït a 182 en 365 pàgines. Una publicació formada per tres capítols, separant els poemes per llengües, començant pel castellà i "El arte de morir (y vivir)", un segon capítol titulat "The last show on planet earth" i un tercer "El meu funeral" que tanca la història amb aquests poemes en català.


Un recorregut per temes vinculats amb la mort, amb l'ansietat, amb una visió derrotista, fosca, tètrica i caòtica, donant importància al significat entre parèntesis, com es pot veure als mateixos títols del llibre. 


PHOTO 2022 06 15 00 02 03