El festival 'Poesia i+' tindrà parada a Arenys de Mar

​Un dels grans festivals de poesia de Catalunya començarà el pròxim 28 de juny fins al 10 de juliol amb deu municipis del Maresme com a escenaris de l'ampli programa.
|

Com és habitual, el festival de poesia, un dels principals de Catalunya i que no para de créixer, tindrà seu a Arenys de Mar, juntament amb vuit municipis més, juntament amb Caldes d’Estrac i la Fundació Palau que són l’epicentre d’aquest festival de poesia d’estiu.


Descobertes i propostes singulars en un paisatge poètic ampli i eclèctic, amb un munt de propostes on el Poesia i+ busca descobrir noms, accions i performances artístiques, música poètica, talent jove, poesia experimental, a més de crear un vincle amb la Fundació Mallorca Literària i el seu festival ‘La Llum en vers’. Tots aquests elements amb un denominador en comú: acostar tota mena de públic a la poesia i veure el Maresme, amb el llegat de Palau i Fabre, com a reivindicació de la descoberta poètica.


El Teatre Principal d’Arenys de Mar és el lloc escollit per gaudir de dos espectacles del gran programa que es realitza entre el 28 de juny i el 10 de juliol. Primer es veurà ‘El ring. Salvador Espriu vs. Gabriel Ferrater’ el dimecres 6 de juliol a les 20 hores. Després serà moment d’una proposta diferent, ‘Esto no es una canción’ d’Abrahama Boba a les 22 hores, primer poemari de l’artista i músic, on narra un viatge interior que va del més públic al més íntim. Un espectacle de poesia, piano i projeccions.


Captura de Pantalla 2022 06 22 a les 9.31.13