Torna la Nocturna amb la novetat de veure la Riera com a eix principal de la cercavila

​La colla Gegantera d'Arenys de Mar fa temps que pensa en possibles novetats i torna amb força segons comenta el seu cap de colla Arnau Akthar.
|

La gran cercavila l'any 2020 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia i l'any 2021 es va fer en un format totalment diferent. Aquest proper 14 d'agost torna la Nocturna i ho fa amb un nou emplaçament, després de repensar la cercavila i decidir que es veu complicat passar pels carrers interiors i estrets del centre històric tal com s'ha fet en les últimes edicions amb els carrers decorats, escollint la Riera com a eix vertebrador d'aquesta nova edició, un espai ample i obert, amb bona visibilitat i accessible per la gent que assisteix al gran primer acte de les festes de Sant Roc. 


Aquesta participació de binomi de Gegants i públic, integrarà com s'ha fet sempre amb l'element musical, amb dues xarangues que amenitzaran durant tot el recorregut. 


L'esdeveniment cultural que s'inicià en 1996 es veuen els diferents Gegants d'Arenys de Mar com a gran protagonistes, juntament amb les gralles i les xarangues. Un acte que aplega al voltant de les 4.000 persones. El dia de Sant Roc es podrà veure per segona vegada els nous gegantons Xavi i Laia que ja van sortir per Sant Zenon. A més, l'altre gran novetat es veure a en Roc amb l'almorratxa que pot ruixar aigua al públic.


PHOTO 2022 07 13 16 32 44 (1)

Els nous gegantons d'Arenys, la Laia i en Xavi. Foto Xavi Salbanyà


Per últim, una novetat més és la nova imatge corporativa de la Colla Gegantera arenyenca, obra del dissenyador gràfic d'Arenys de Mar Aitor Sampere i aprofita la imatge d'en Tallaferro i na Flor d'Alba, amb un disseny més contemporani i on el color vermell agafa tota la força.