Lluís Danés presenta el projecte de "La Monstrua" al Festival de Sant Sebastià

​L'estrena de "Suro" produïda per Laura Rubirola va ser molt ben rebuda pel públic de les tres projeccions d'ahir a Donostia
|

El cineasta arenyenc Lluís Danés ha presentat avui dimarts, 20 de setembre, el seu nou projecte "La Monstrua" al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià (País Basc). El projecte en fase de desenvolupament, compta amb el suport de Filmax, i fa dos anys que hi estan treballant. El film protagonitzat per Enric Auquer i Laia Manzanares està ambientat a l'Espanya del segle XVII. Eugenia Martínez Vallejo té una mida que únicament pot qualificar-se de "col·losal". En la seva joventut, el seu cost crida l'atenció dle rei Carles II, que l'incorpora al grup de persones amb físics "poc comuns" de la seva cort. 


Danes

Lluís Danés. 


La presentació ha tingut lloc en el marc de la trobada 'Spanish Cribratges: Financing & Tech', on s'han presentat deu nous projectes de llargmetratge de producció majoritària espanyola en fase de desenvolupament. L'objectiu és atraure inversió i reuneixi a creadors i representants de productores espanyoles i internacionals. L'esdeveniment, que era obert únicament a persones amb acreditació d'indústria, ha constat de conferències, exposicions de casos d'estudi de produccions espanyoles d'èxit internacional i taules rodones sobre les tendències actuals en el sector audiovisual pel que fa a finançament i coproducció.


Èxit de "Suro"

D'altra banda, anit es va presentar el film 'Suro' produït per l'arenyenca Laura Rubirola i dirigit per Mikel Gurrea. L'estrena del llargmetratge va ser molt ben rebuda pels públic de les tres projeccions al teatre Kursaal al i al teatre Victoria Eugenia. L'estrena en cinemes tindrà lloc el pròxim 2 de desembre. ‘Suro’ és el primer projecte de les residències Ikusmira Berriak del Festival de Sant Sebastià, que competeix per la 'Concha de Oro' del certamen.