Gemma Giménez Riera, pubilla de Catalunya

​La pubilla d'Arenys de Mar 2021 ha estat proclamada aquest migdia en un acte celebrat a Peralada (Alt Empordà)
|

La pubilla d'Arenys de Mar 2021, Gemma Giménez Riera, ha estat proclamada aquest migdia com a pubilla de Catalunya. L'acte de proclamació s'ha fet aquest migdia a Peralada (Alt Empordà). El certamen ha comptat amb una cinquantena de candidats i candidates d’arreu del país i ha reunit al voltant de 400 persones relacionades amb el món del pubillatge.

 

Gemma

Gemma Giménez Riera, el passat octubre. Foto: Xavi Salbanyà


Giménez, que també, és pubilla del Maresme, va deixar de ser pubilla d'Arenys de Mar després de la proclamació dels nous títols locals al mes d'octubre. Dels 57 anys d’història i proclamació de títols nacionals, Arenys de Mar ha tingut representació en tres ocasions. Aquest cap de setmana Gemma Gimenez ha estat acompanyada dels actuals representants del pubillatge arenyenc així com dels seus pubilleta i hereuet.


Pubilla

Gemma Giménez Riera aquest matí a Peralada 

(Foto Manel Calvo)


Els candidats han fet un examen escrit, una redacció i una prova oral en què s’han demostrat els seus coneixements culturals i les seves aptituds.  Aquest cap de setmana Peralada ha viscut un seguit d’actes culturals amb una cercavila pels carrers, visites guiades que ha culminat amb l’acte de proclamació.