Gemma Giménez, nova cap de colla dels geganters d'Arenys

​​Oriol Colomer serà el co-cap de colla en una junta completament renovada per al pròxim trienni 2024-2027
|

Gemma Giménez Riera va ser elegida cap de colla de l'Associació de Geganters d'Arenys de Mar, pel pròxim trienni 2024-2027 amb una junta completament renovada amb gent jove de la colla. Giménez fa tàndem amb Oriol Colomer Arias que en serà el co-cap de colla, completen la part executiva d'aquesta candidatura, Estel Calvo Martínez com a tresorera, Laura Torrents Comí com a secretària i Jaume Casanovas Rossell com a vocal. 


IMG 5525

D'esquerra a dreta, Estel Calvo, Gemma Giménez, Oriol Colomer i Jaume Casanovas. 


Aquesta junta pren el relleu de la junta encapçalada per Arnau Akhtar Bertran durant els darrers dos mandats de 4 anys. De fet, la junta sortint va decidir avançar un any les eleccions, per impulsar una nova etapa amb una junta renovada i amb noves idees. Els membres de la nova junta ja en tenen experiència, ja que havien estat vocals durant el darrere mandat. La candidatura “En pràctiques” està formada per un grup de joves amb moltes ganes de prendre el relleu, on totes elles de sempre han estat implicades en el teixit col·lectiu cultural de la vila, participant i col·laborant activament amb les diferents entitats de cultura popular i tradicional.


IMG 5523

El cap de colla sortint fa entrega del negatiu a la nova cap de colla. 


Durant l'assemblea celebrada ahir, es va aprovar la memòria d'activitats del 2023 i l'estat de comptes molt sanejat i amb grans aportacions, com la recent subvenció de 4228 euros de la Generalitat per una restauració amb profunditat dels gegants. En el programa de la junta entrant es preveu donar un fort impuls en el relleu generacional, especialment a l'hora de captar nous geganters entre els estudiants arenyencs d'ESO i Batxillerat. Un cop elegida la nova junta, el cap de colla sortint va fer entrega del negatiu de la fotografia més antiga d'en Tallaferrro i la Flor d'Alba, que sempre passa d'un cap de colla al següent.