Autors arenyencs o vinculats a Arenys presenten nous llibres per Sant Jordi

​Eudald Cumalat, Rafel Mollar, Carme Castellano, Pilar Orgillés, Toni Rodon i Anna Castellví han presentat noves publicacions
|

Aquest Sant Jordi ha estat prolífic en llibres d’autors arenyencs o vinculats a la nostra vila. L’arenyenc Eudald Cumalat va presentar ‘Flechas de Libertad’, la segona entrega de la saga ‘Las crónicas de los Herreros’. És un llibre del gènere fantàstic que parla d’una nova generació d’elfs i nans. 


Llibres 1   radio arenys


El professor Rafa Mollar va presentar la seva tercera obra ‘La noia que mira la mar’, sobre un personatge que no perd mai l’oportunitat de perdre oportunitats. Mollar viu a Arenys des del 1988 on va arribar des del País Valencià. La valenciana Carme Castellano, resident a Arenys ha publicat la seva primera novel·la ‘Pregària a Janus’. Pilar Orgillés, nova veïna d’Arenys ha escrit el llibre de poemes ‘La funambulista’. El politòleg i ex-col·laborador de Ràdio Arenys Toni Rodon ha escrit ‘Qui no vulgui pols...’. I Anna Castellví, coordinadora de la Xarxa de Municipis Indians ha fet un llibre on surt Arenys tant a la portada i a l’interior.


Llibre 2