El grup Pierrot Teatre de Centelles, gran triomfador dels Premis “Vila d'Arenys” de teatre

​La representació de “La Plaça del Diamant” se'n va endur 5 premis, mentre que el Centre de Gràcia de Barcelona en va recollir 4 amb “Els nois de la banda”
|

El passat dissabte 25 de maig es van lliurar els premis del 52è Concurs de Teatre Amateur “Premi Vila d'Arenys”, celebrat durant el primer quadrimestre de l'any al Teatre dels Seràfics d'Arenys de Mar. Aquest certamen ha comptat amb una àmplia participació de grups teatrals d'arreu de Catalunya, que han ofert un alt nivell d'interpretació i direcció.


WhatsApp Image 2024 05 25 at 13.47.33

Els membres del Pierrot Teatre de Centelles. Foto: Xavi Salbanyà.


En la categoria de premis de participació, van ser reconeguts El Rossegall Grup de Teatre de Vilanova i la Geltrú, La Tropa Teatre de Vilassar de Mar, Pierrot Teatre de Centelles, Dramàtica del Círcol Catòlic de Badalona, el Centre de Gràcia de Barcelona, Grup Portals Escena de Calafell, Aquinahora Teatre de Centelles i l'Associació Teatral “El Partiquí” de Barcelona. El premi de votació popular va ser atorgat a Pierrot Teatre de Centelles per la seva representació de “La Plaça del Diamant”.


En la categoria de millor actor de repartiment, el segon premi va ser per a David Gallach pel seu paper d'Emory a “Els nois de la Banda”, mentre que el primer premi va recaure en Ramon Canals pel seu paper de Sior Momolo a “Un dels últims vespres de carnaval”. Pel que fa a les actrius de repartiment, Àngels Aregall va obtenir el segon premi pel seu paper d'Enriqueta a “La Plaça del Diamant”, i Marta Riera va ser guardonada amb el primer premi pel seu paper de Tomasa a “Una veu des de dins”.


En la categoria de millor actor principal, el segon premi va ser per a Jordi Carreté pel seu paper de Sior Zamaria a “Un dels últims vespres de carnaval”, mentre que el primer premi va ser per a Víctor Clotet pel seu paper de Michael a “Els nois de la banda”. Pel que fa a les actrius principals, Xènia Company va obtenir el segon premi pel seu paper de Tensi a “Una veu des de dins”, i Ester Roca va ser guardonada amb el primer premi pel seu paper de Natàlia a “La Plaça del Diamant”.


En la categoria de direcció, el segon premi va ser per a Carlos Pablos i Mercè Tost per la seva direcció de “Els nois de la banda”, mentre que el primer premi va recaure en Jordi Tantiña per la seva direcció de “La Plaça del Diamant”. Finalment, en la categoria de millor grup, el tercer lloc va ser per a Aquinahora Teatre de Centelles per la seva representació d' “Una veu des de dins”. El segon lloc va ser per al Centre de Gràcia de Barcelona per la seva representació de “Els nois de la banda”, i el primer lloc va ser per a Pierrot Teatre de Centelles per la seva representació de “La Plaça del Diamant”.


Podeu veure les fotografies del lliurament de premis, aquí.