Vídeo de l'intent de robatori de dijous passat al capdavall de la Riera

​La policia va detenir un dels tres lladres i li ha imputat un delicte de robatori amb violència, per intentar robar la cartera a una persona que tornava de la platja
|

Tal com l'Agenda informava ahir, dijous passat va tenir lloc una baralla al capdavall de la Riera, a causa d'un intent de robatori d'una cartera per part de tres joves a una parella que tornava de la platja. Els fets van passar dijous cap a mitjanit. La víctima es va resistir i va colpejar un dels agressors amb el pal del para-sol. Aquí va començar una baralla en la qual va intervenir gent que passejava per la zona i que va intentar retenir alguns dels lladres. Avui, a través de les xarxes de Whatsapp n'ha transcendit el vídeo gravat per una de les persones assistents. 





El vídeo mostra el moment en què la gent s'enfronta als lladres i en reté a un d'ells mentre truquen la policia. Hi van actuar la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i una ambulància perquè veïns van trucar dient que hi havia un ferit d'arma blanca. Quan va arribar la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, van detenir el jove que havia quedat ferit lleu pel cop de para-sol, mentre que els altres dos lladres van poder fugir. Mentre li posaven les manilles al detingut, aquest va poder escapolir-se i va marxar corrent cap a la carretera N-II. Fins i tot, un vehicle va haver de fer una maniobra per evitar atropellar-lo.


El jove va aconseguir fugir, però com que va ser identificat, el van anar a trobar al centre d'acollida de menas al Casal Sant Vicenç on resideix. Es tracta d'un jove que ja té 18 anys i que ha estat acollit al centre, on continua uns mesos més. La policia li ha imputat un delicte de robatori amb violència. Dels altres dos fugits, no se'n sap res.