Albert Mustarós, possible nou secetari de l'Ajuntament d'Arenys de Mar

​Substituiria Amparo Martín, que es jubila després de 3 anys en aquesta plaça
|


El fins ara secretari interventor de l'Ajuntament de Cabrera de Mar, Albert Mustarós, serà molt probablement el nou secretari de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Ho faria en substitució de l'actual secretària, Amparo Martín, que ja no es reincorpora després de les vacances a causa de la seva jubilació. La possible arribada de Mustarós concidiria amb els canvis en el cartipàs municipal, però ara està en tràmit de negociar-ho amb el seu Ajuntament. 


          Albert mustaros MG 1972

Albert Mustarós i Amparo Martín.


Mustarós ha fet de secretari a Cabrera durant els darrers tres anys i mig. Abans havia ocupat la plaça durant un any a l'Ajuntament de Cardedeu. Entre aquests dos ajuntaments va treballar a la Generalitat i a la Diputació de Girona. És llicenciat en Dret, i té diversos màsters en Dret Públic, Gestió Pública Avançada i Estudis Territorials i Urbanístics.  

L'actual secretària va arribar a Arenys de Mar el març del 2017 després d'haver estat 22 anys a l'Ajuntament d'Argentona. Martín va guanyar la plaça de secretària a Arenys, a la qual s'hi ha estat poc més de tres anys. El canvi en aquest càrrec ha estat freqüent en els darrers anys: 4 persones diferents l'han ocupat des del 2015