El procés d'elecció del nou director de Ràdio Arenys començarà els pròxims dies

​Els candidats tindran 10 dies hàbils per presentar candidatura a partir de la publicació de les bases al web municipal
|

L'Entitat Pública Empresarial Ràdio Arenys obrirà els pròxims dies el termini de presentació de candidatures per elegir el nou director de l'emissora municipal d'Arenys de Mar. El termini començarà en publicar-se a la web de l'Ajuntament i els candidats tenen 10 dies hàbils per presentar la seva candidatura. Les sol·licituds es presentaran a través del registre de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Tal com marquen els estatuts de l'emissora, el candidat a la direcció serà proposat per la presidenta, Laia Martín, al Consell d'Administració. Aquest l'haurà de ratificar per majoria de quatre cinquenes parts. 


Arensys de mar img


El lloc de treball ofert podrà ser sol·licitat per persones professionals del sector de la comunicació que tinguin una titulació superior, preferentment en l'àmbit de la comunicació; experiència professional en l'àmbit de la comunicació, preferentment en la redacció de mitjans; capacitat i experiència en la gestió d'equips humans, preferentment en equips de redacció; i coneixement i experiència en nous formats audiovisuals i usos de plataformes i llenguatge multimèdia.


Mentre no hi hagi cap nomenament, el Consell de Direcció es farà càrrec de la gestió del dia a dia de la ràdio, tal com es va acordar en el Consell General de treballadors i col·laboradors el passat dimecres, 2 de desembre. Entre altres coses, aquest consell -previst també en els estatuts- haurà de gestionar la desescalada de la pandèmia i la programació de Nadal, ja que es preveu que com a molt d'hora el nou director sigui nomenat a final de gener.