Els alumnes de La Presentació fan una campanya solidària de Nadal

​En aquest vídeo fan una crida a recollir diners per comprar aliments bàsics per a les famílies ateses per Càritas
|

Els alumnes de l'escola La Presentació han començat una campanya de recollida de diners per comprar aliments bàsics per a Càritas. Tothom que hi vulgui collaborar pot fer les seves aportacions a l'escola, fins al 18 de desembre. Per a aquesta campanya han editat un vídeo promocional explicant els canvis d'aquest any. 




Aquest any no es poden fer donatius de menjar directament. La normativa contra la pandèmia no permet que els aliments passin de mà en mà. Tampoc es poden fer collectes, com la que cada any feia l'escola La Presentació per a Càritas. Així, el centre aquest any recollirà diners per a l'entitat.


Aquesta campanya arriba després de la punxada en la collecta del Gran Recapte que va tenir lloc el mes passat. Càritas Parroquial d'Arenys de Mar ja va fer una crida a omplir el rebost de l'entitat que s'ha buidat en augmentar el nombre de famílies que necessiten ajuda, per culpa de la crisi postpandèmica. Es poden donar diners o encarregar compres al supermercat perquè siguin lliurades directament a Càritas, sense passar per intermediaris.