​Caos tècnic en el darrer ple de l'any

A banda dels problemes de so, una regidora ha hagut de votar per Whatsapp
|

El desenvolupament dels plens municipals no se soluciona per més que passin els mesos i que aquest, des de la primavera es reuneixi telemàticament. Molts regidors tenen problemes de connexió i això interromp el desenvolupament normal de la sessió. El d'avui n'ha estat un altre exemple. Tot i que només tenia dos punts a l'ordre del dia, la sessió ha estat interrompuda durant més de 20 minuts pels problemes tècnics. 


WhatsApp Image 2020 12 30 at 11.30.50L'alcaldessa, Annabel Moreno, i la regidora d'Hisenda, Laia Martín, dirigint el caòtic ple. 


Avui hi havia d'intervenir el president de l'AVAM, Carles Esquerra, que va demanar poder parlar sobre els pressupostos. Com que no s'havien fet les comprovacions de connexió i so, s'ha hagut de canviar l'ordre dels punts per esperar que aquest pogués intervenir. A banda, la regidora Marta Prades ha hagut de votar via Whatsapp, per no tenir bona connexió amb la sala. Això ha estat acceptat per la secretària accidental, Teresa Icardo.


A banda d'això, la reunió telemàtica ha acumulat problemes de so al llarg de la sessió, dificultant-ne el seguiment per part dels ciutadans i dels mitjans de comunicació. La visualització del sentit del vot també s'ha vist afectada, com cada mes. El ple d'avui era important ja que s'hi han aprovat els pressupostos de l'any vinent.