​La noia agredida en la baralla del camí de can Quintana agraeix als ocupes que la defensessin

​La jove va perdre el coneixement pel cop d'una ampolla a la cella
|

La noia agredida la mitjanit de divendres a dissabte al veïnat del camí de can Quintana d'Arenys de Mar ha explicat a L'Agenda que la van atacar dos joves quan estava amb una amiga fumant una cigarreta a la plaça que hi ha davant del bloc de pisos. Les dues noies s'estaven amb uns amics al pis ocupat quan van decidir sortir a fumar i va ser aleshores quan "dos menas se'ns van acostar per demanar-nos una cigarreta". La noia afirma que van respondre que no tenien més tabac i van dir als joves que marxessin. "Va ser llavors quan els menas es van posar agressius, ens van començar a insultar i un d'ells em va agafar d'un braç. No sabia què volia fer, si robar-me o violar-me, així que vaig començar a cridar", explica.


Placa bellavistaEls fets van començar a la plaça Bellavista, a tocar del pis ocupat. 


Els crits van alertar els amics que s'estaven al pis ocupat i van sortir a auxiliar les seves amigues. En aquell moment, "un dels menas que portava una ampolla de licor va colpejar-me a la cella, em va fer sagnar i vaig perdre el coneixement estirada al banc", relata. Un dels amics de les noies va agafar la mateixa ampolla i va colpejar al cap un dels agressors de les noies. Alertats per una de les mateixes noies, va arribar la policia ("dos mossos i un policia local") i dues ambulàncies que van evacuar el jove amb la ferida al cap i a la noia amb el trau a la cella.

La noia es recupera de la ferida i rebutja que els ocupants del pis siguin violents com denuncien els veïns. Segons explica, "són persones treballadores que es lleven molt d'hora per anar a treballar i tenen dret a un habitatge". Assegura que els ocupants viuen sense aigua, ni llum, ja que -segons expliquen els veïns- Endesa els va desconnectar una connexió fraudulentaA més, agraeix a les persones que viuen d'ocupa "perquè van sortir a defensar-nos, a diferència dels veïns que no va sortir ningú". La noia té 18 anys i avui dilluns ha anat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a explicar els fets, tot i que encara està pensant a presentar denúncia "no estic segura que amb una denúncia passi res amb aquests joves".


WhatsApp Image 2021 01 24 at 10.53.54El pis ocupat. 


Per la seva banda, el regidor de Seguretat, Josep Maria Pruna, va negar ahir diumenge a Ràdio Arenys que l'incident de divendres hi hagués noies perquè no constava en l'acta d'incidència de la policia, cosa que van desmentir els veïns que ho van veure i que ara ratifica la noia agredida.