Consulteu els nous col·legis electorals per a les eleccions del 14F

​Aquests nous col·legis faran que la majoria de votants no votin al lloc on tradicionalment ho feien per tal de complir amb els protocols sanitaris
|

El pròxim 14 de febrer se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya per aquest 14 de febrer, que exigiran tot un seguit de canvis organitzatius per garantir un conjunt de mesures de seguretat relacionades amb la Covid-19. Per poder aplicar aquestes mesures s'han habilitat nous espais electorals que permeti garantir les distàncies entre els membres de les meses i que hi hagi recorreguts independents, amb entrades i sortides diferenciades, als col·legis electorals. 


Seccions

Mapa d'arenys amb les seccions censals. El primer número indica el Districte i el segon la Secció. 


S'ha proposat la reorganització d'espais que farà que hi hagi menys meses a la sala polivalent del Centre Cultural Calisay i que s'obrin espais a la sala de psicomotricitat i vestíbul de l'escola Joan Maragall i al gimnàs de l'escola Sinera. També hi haurà menys taules a la Biblioteca i no s'obrirà el collegi que se situa a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, a la Casa de la Vila. Aquests nous collegis faran que la majoria de votants no votin al lloc on tradicionalment ho feien. El cens és d'11.787 ciutadans amb dret a vot i la distribució de les meses, districes i seccions és la següent: 


Districte 1, a llevant de la Riera. 

Districte 1, Secció 1a: Històric col·legi de l'Ateneu. Fins ara votaven a l'Ajuntament, ara ho faran a la Sala Polivalent del CC Calisay. 


Districte 1, Secció 2a: Històric col·legi de La Presentació. Fins ara votaven a la Sala Polivalent del CC Calisay, ara ho faran a la sala de Psicomotricitat de l'Escola Joan Maragall.


Districte 1, Secció 3a: Històric col·legi d'Stella Maris. Fins ara votaven a la Sala Polivalent del CC Calisay, ara ho faran al vestíbul de l'edifici antic de l'Escola Joan Maragall. 


Districte 1, Secció 4a: Urbanitzacions de Llevant. Fins ara votaven a la Sala de l'Espai Jove del CC Calisay, ara ho faran al pavelló poliesportiu de l'Escola Sinera. 


Districte 2, a ponent de la Riera.  

Districte 2, Secció 1a: Històric col·legi del Casino. Fins ara votaven a la sala d'actes de la Biblioteca, i ara no canvia de lloc. 


Districte 2, Secció 2a: Històric col·legi del Casal Parroquial. Fins ara votaven a la sala d'actes de la Biblioteca, ara ho faran a la Sala Polivalent del CC Calisay. 


Districte 2, Secció 3a: Històric col·legi del Maragall. Fins ara votaven a la Sala Polivalent del CC Calisay, ara ho faran al pavelló poliesportiu de l'Escola Joan Maragall. 


Districte 2, Secció 4a: Històric col·legi del carrer Doedes. Fins ara votaven a la Sala Polivalent del CC Calisay , ara ho faran al pavelló poliesportiu de l'Escola Joan Maragall. 


Districte 2, Secció 5a: Històric col·legi del carrer Doedes. Fins ara votaven a la Sala Polivalent del CC Calisay, i ara no canvia de lloc.