La Junta Electoral confon els votants amb targetes censals equivocades

Han enviat targetes censals amb l'adreça antiga del col·legi electoral i no amb el que ha disposat l'Ajuntament
|

Confusió entre diversos ciutadans d'Arenys de Mar sobre els llocs on han d'anar a votar el pròxim diumenge, 14 de febrer. Si ahir publicàvem el mapa de les seccions censals amb el seu respectiu col·legi electoral, avui diversos arenyencs ens han fet arribar les fotografies de les seves targetes censals. En aquestes s'hi pot observar que la Junta Electoral ha enviat les targetes amb les adreces antigues, motiu pel qual els votants no sabien on han d'anar. 


WhatsApp Image 2021 02 01 at 15.06.22Els censats al Districte 2, Secció 2a, han de votar a la sala de polivalent del CC Calisay. 


Aquest mitjà s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament d'Arenys de Mar, que és l'encarregat d'organitzar la distribució dels col·legis electorals. Fonts municipals han explicat que aquestes eren les seus "oficials" que té el cens i que han imprès la Junta Electoral, abans de fer els canvis segons la normativa anti-covid. És per això que l'Ajuntament posarà més èmfasi en la comunicació dels canvis de seu per a aquestes eleccions, a causa de la covid. El que val, doncs, és els llocs que diu l'Ajuntament per cada secció, i que ahir va publicar l'Agenda. Aquesta setmana es penjaran uns cartells informatius.


WhatsApp Image 2021 02 01 at 11.48.27Els censats al Districte 1, Secció 2a, han de votar a la sala de Psicomotricitat de l'Escola Joan Margall.