Detingut el jove que va agredir greument amb una destral un vianant a la platja

La policia l'ha detingut aquesta nit mentre se saltava el toc de queda i bevia alcohol a la via pública
|

La policia ha detingut aquesta passada nit, pels volts de mitjanit, el presumpte agressor de tres jubilats ahir a la platja del Cavaió. La policia el va detenir mentre se saltava el toc de queda amb una altra persona i bevien alcohol a la via pública. Fonts dels Mossos d'Esquadra informen que els assaltants serien bastant coneguts per les forces de seguretat. El detingut ha passat a disposició judicial. Els fets van tenir lloc ahir dissabte, 6 de febrer, a les 6 del matí, quan tres persones que passejaven per la platja del Cavaió van ser assaltades i en defensar-se un d'ells va rebre una destralada al cap. Es tracta de tres veïns de Canet de Mar que habitualment passegen per la platja del Cavaió fins a Arenys. L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha emès un comunicat denunicant que es tracta d'ex-menors tutetats, que reincideixen amb diversos delictes sense que tingui conseqüències judicials. 


WhatsApp Image 2021 02 06 at 19.22.42

Els fets van tenir lloc a la platja del Cavaió, dins el terme d'Arenys. 


Pels volts de les sis de la matinada van ser assaltats per diversos individus, dels quals no s'han facilitat detalls, que volien robar-li la motxilla, a un d'ells. Les víctimes es van defensar i un d'ells va rebre una destralada al cap. Dos dels tres veïns van resultar ferits i van haver de ser traslladats a un centre hospitalari. A un d'ells, el més greu, li van haver de fer disset punts de sutura al cap. En tots dos casos no va ser precisa la seva hospitalització i l'evolució és favorable. 


El mateix dia, a Canet de Mar, a la ronda del Doctor Anglès, pels volts del migdia, dos joves van assaltar a un repartidor amenaçant-lo amb una navalla, sense causar-li ferides. Després de l'assalt van sortir corrent cap a la muntanya. Els dos incidents greus han fet bullir les xarxes socials de totes dues localitats. Els veïns, indignats per la creixent inseguretat reclamen més vigilància policial.