L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha emès un comunicat per lamentar i denunciar l'agressió del Cavaió

​L'alcaldessa es va reunir dijous passat amb la degana dels Jutjats d'Arenys de Mar per exposar-li la preocupació del Consistori i l'alarma social
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha emès un comunicat aquest migdia per lamentar i denunciar l'agressió de dissabte a la matinada a la platja del Cavaió. En el comunicat s'assegura que els presumptes autors de l'agressió i robatori  van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra i passaran a disposició judicial les pròximes hores. El govern municipal afronta amb preocupació aquests fets, ja que els presumptes autors "són reincidents i han estat detinguts en nombroses ocasions acusats de delictes com robatori amb violència, atemptat contra l'autoritat, usurpació d'identitat, entre d'altres".


Cavaio2



Per tal de frenar aquestes accions violentes, l'alcaldessa Annabel Moreno, es va reunir, dijous passat amb la degana dels Jutjats d'Arenys de Mar per exposar-li la preocupació del Consistori i l'alarma social que aquesta situació està produint a Arenys de Mar. Demà comença el programa "Sostre 360" de la Secretaria d'Infància i Joventut, destinat a aquest grup de joves per tal d'afrontar les seves problemàtiques tant socials com de trastorns mentals produïts per l'addicció a substàncies tòxiques.


Reproduïm a continuació el comunicat oficial de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. 


COMUNICAT RESPECTE ALS FETS OCORREGUTS LA MATINADA DE DISSABTE A LA PLATJA DEL CAVAIÓ


Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar lamentem molt i denunciem els fets ocorreguts, la matinada d'ahir, a la platja del Cavaió, on es va produir un robatori amb violència i on va resultar ferida una de les persones assaltades, així com altres fets semblants ocorreguts les darreres setmanes, presumptament provocats per les mateixes persones i en el mateix sentit.


Els presumptes autors d'aquests fets van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra, ahir a la nit, i passaran a disposició judicial les pròximes hores. Esperem que aquesta vegada arran de la seva detenció hi pugui haver una acció ferma de la Justícia d'acord amb els fets i també que permeti una actuació ferma en el seu tractament i la seva rehabilitació.


Malauradament els presumptes autors d'aquests fets són coneguts per la Policia, ja que són reincidents i han estat detinguts en nombroses ocasions acusats de delictes com robatori amb violència, atemptat contra l'autoritat, usurpació d'identitat, entre d'altres.


Amb la preocupació de veure que una vegada i una altra aquestes persones no ingressen a presó, l'alcaldessa, Annabel Moreno, es va reunir, dijous passat -4 de febrer de 2021- amb la Degana dels jutjats d'Arenys de Mar per exposar-li la preocupació del Consistori i l'alarma social que aquesta situació està produint a Arenys de Mar.


Així mateix, fa mesos, des de l'Ajuntament es va posar en coneixement de la Secretaria d'Infància i Joventut la problemàtica que viuen alguns joves extutelats pels quals, justament, demà comença el programa "Sostre 360"; destinat a aquest grup de joves per tal d'afrontar les seves problemàtiques tant socials com de trastorns mentals produïts per l'addicció a substàncies tòxiques.


També ens hem posat en contacte amb Salut mental de la Generalitat per tal que aquests nois tinguin l'atenció mèdica que necessiten, però tot i l'acompanyament que els fem, no aconseguim una resposta positiva per part dels nois.


Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar estem fent tot el possible per evitar aquesta situació d'inseguretat a la nostra vila i estem a disposició de tots els veïns i veïnes i treballem per fer-ho possible.


Arenys de Mar, 7 de febrer de 2021.