​Els treballadors de la brigada comencen una sèrie de protestes per millorar el salari

Es concentraran diàriament mentre el govern no atengui les seves demandes, com ha fet amb altres treballadors municipals
|

Els treballadors de la brigada municipal d'Arenys de Mar han començat avui dilluns una sèrie de protestes per reclamar que el govern escolti les seves demandes salarials. Segons ha avançat un portaveu dels treballadors a L'Agenda, la protesta surt del malestar dels membres de la brigada davant la millora salarial d'altres col·lectius municipals, mentre que el govern "no té en compte les nostres demandes". 


WhatsApp Image 2021 02 08 at 09.10.10


La seva intenció és repetir les assegudes a la plaça de la Vila, cada dia a les 9 del matí i durant la seva mitja hora d'esmorzar, fins que "el govern estigui disposat a escoltar-nos". Segons ha pogut saber aquest mitjà, els ànims s'han escalfat després de l'aprovació del pressupost municipal, que preveu un increment de remuneracions per a altres treballadors municipals, però no els complements de la brigada. 


WhatsApp Image 2021 02 08 at 09.10.12


D'altra banda, segons ha pogut saber L'Agenda, -al marge d'aquesta protesta- en una reunió entre certs comandaments de la brigada amb la regidora de Serveis, Ona Curto, aquesta ja els va dir que les seves demandes no es podien fer efectives aquest any. La reunió va acabar amb una tensió molt gran entre la regidora i aquests comandaments de la brigada, qui haurien demanat a Curto la seva dimissió.