La Junta Electoral ja ha enviat les noves adreces dels col·legis electorals

​Havia enviat targetes censals amb l'adreça antiga del col·legi electoral i no amb el que ha disposat l'Ajuntament per la covid
|

La Junta Electoral d'Arenys de Mar ha enviat cartes als votants aquesta setmana per comunicar el canvi de seus dels col·legis electorals. L'Oficina del Cens Electoral havia creat confusió entre diversos ciutadans d'Arenys de Mar sobre els llocs on han d'anar a votar el pròxim diumenge, 14 de febrer. Diversos arenyencs ens havien fet arribar les fotografies de les seves targetes censals, on figuraven les adreces antigues, motiu pel qual els votants no sabien on han d'anar.


Censal


La carta amb la nova adreça del col·legi electoral. 


L'Ajuntament d'Arenys de Mar va explicar que aquestes eren les seus "oficials" que tenia el cens i que va imprimir la Junta Electoral, abans de fer els canvis segons la normativa anticovid. És per això que l'Ajuntament ha fet una campanya de la comunicació anunciant els canvis de seu per a aquestes eleccions, a causa de la covid. El que val, doncs, és els llocs que diu l'Ajuntament per cada secció, i que va publicar l'Agenda. També s'han penjat cartells informatius.