El PSC demana al govern que convoqui el comitè de seguiment del Pla ReAcció20

​Volen abordar el col·lapse de Serveis Socials, on la llista d'espera és entre un mes i mig i dos mesos a causa de la disminució de personal, pel venciment de contractes laborals
|

El grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Arenys de Mar reclama al govern municipal que convoqui  el comitè de seguiment del Pla ReAcció20. En un comunicat emès aquest matí, el PSC ha volgut expressar la seva preocupació per la situació de desbordament que pateixen els Serveis Socials de l’Ajuntament. Els socialistes alerten del col·lapse que pateixen els Serveis Socials municipals, que va confirmar diumenge passat el regidor de Benestar Social, Josep Antoni López. 


Arenysreaccio20


López va confirmar que la llista d’espera és entre un mes i mig i dos mesos a causa de la disminució de personal, pel venciment de contractes laborals. Pel PSC, això és inacceptable i cal que hi hagi una solució immediatament. Els socialistes recorden que en el seu moment es va aprovar el Pla ReAcció20 per unanimitat de tot el consistori i admeten que "en el marc el Pla s’han fet actuacions positives, en algunes de les quals ha pogut intervenir el nostre grup municipal, però en d’altres no hi ha hagut el resultat esperat". Posen com a exemple l'augment del termini de pagament a proveïdors.


"Tanmateix hi ha temes que han aparegut de nou com no donar ajuts a qui deu diners a l’ajuntament o el retard amb les llicències", afegeixen. Els socialistes afirmen que fa molt de temps que no es convoca el comitè de seguiment del Pla Reacció20 i demanen al govern municipal que el convoqui al més aviat possible per a "revisar el que s’ha fet, el que queda per fer i donar una nova empenta als serveis municipals i més en concret els serveis socials".