Jordi Muñiz (PSC): “Si la CUP no sap gestionar les platges que es dediqui a una altra cosa”

​El regidor socialista afirma que la platja del Cavaió està "deixada" i enyora la gestió que va fer la regidora Laia Martin (ERC) l'anterior mandat
|

El cap del PSC a l’Ajuntament d’Arenys de Mar, Jordi Muñiz, ha criticat amb duresa la gestió que el Consistori arenyenc realitza de les platges. Muñiz considera que l’estat de les platges ha empitjorat en aquest mandat després que la CUP s’hagi fet càrrec d’aquesta competència des de l’inici del mandat fa dos anys.


Rial de la serp   ES


El regidor socialista afirma que la platja del Cavaió “està deixada” amb l’excusa de la naturalització i assegura: “Enyorem la gestió que va fer en l’anterior mandat la regidora Laia Martin (ERC)”. Muñiz és favorable a la naturalització perquè en el seu dia “la va impulsar un regidor del PSC” però creu que la situació actual és una deixadesa que no té a veure amb la naturalització “perquè aquesta platja és prou gran perquè convisquin la naturalització amb l’ús normal dels banyistes”.


El portaveu socialista, en declaracions al programa El dominical de Ràdio Arenys, té clar qui és el responsable d’aquesta negativa situació i assenyala la regidora de Medi Ambient, Ona Curto (CUP), que és qui governa l’àrea de platges. En aquest sentit, Muñiz ha estat contundent i, en referència a la regidora cupaire ha dit: “Si no sap gestionar-ho, s’ha de dedicar a una altra cosa perquè anem a pitjor. La bona feina que feia la regidora Laia Martin no la fa Ona Curto”. El primer secretari dels socialistes d’Arenys feia així una apel·lació implícita a l’alcaldessa Annabel Moreno que és qui reparteix les carteres del govern municipal.


Muñiz ha estat molt crític també amb el fet que l’Ajuntament ara digui que calen 80.000 euros per treure la brossa vegetal de la platja del Cavaió quan l’any passat, a diferència de la resta de municipis de la comarca, “van renunciar als ajuts del Consell Comarcal i d’altres administracions superiors per a la neteja dels efectes del temporal Glòria”. Igualment, el portaveu del PSC troba inexplicable que la desembocadura del rial de la Serp estigui plena d’aigua embassada des de fa dues setmanes perquè no s’ha desbrossat el final del rial. “La imatge que donem de les nostres platges ara que comença la temporada és molt dolenta”.