Retirada del carnet per al conductor que es va saltar un control de drogues

​La causa contra el fugitiu segueix oberta per diversos delictes
|

El jutge ha determinat la retirada del carnet i la prohibició de sortir del territori nacional per al conductor que el passat dimecres 26 de maig es va saltar un control de drogues a Mataró. La causa, però, segueix oberta pels delictes de conducció sota els efectes de les drogues, conducció temerària, atemptat a agents de l'autoritat, desobediència, danys i lesions lleus.


Recordem que el conductor, al saltar-se el contro,l va causar un gran desplegament policial amb la participació d’agents dels Mossos d'Esquadra i de les Policies Locals de Mataró, Llavaneres, Caldes d'Estrac, Arenys de Mar i Canet de Mar. 


Persecucioaaaaa   xs

Estat del vehicle del conductor fugit.


Els fets van començar a les 12.48 h. del dimecres 26 quan l'individu, que conduïa un cotxe de marca Skoda de color gris va fugir després de donar positiu en drogues durant un control rutinari en la rotonda del Rengle a Mataró. 


Immediatament es van activar els dispositius de les policies locals que van iniciar una persecució per la carretera N-II on l'individu va fugir conduint de manera temerària. El cotxe va entrar a Arenys de Mar dirigintse cap al Rial de Sa Clavella i la zona nord de la població per a tornar a la carretera N-II. Els veïns de la zona van poder gravar vídeos de la insòlita persecució. 






Un gran dispositiu policial d'agents locals i de Mossos l'esperava entre Arenys i Canet, enfront del càmping Carlitos. L'individu va envestir als vehicles policíacs, per la qual cosa els agents van disparat un tret a les rodes però també al conductor, que va resultar ferit a l'esquena amb orifici de bala d'entrada i sortida. 


Després el cotxe va xocar contra el lateral de la via. El ferit va ser traslladat a l'Hospital de Can Ruti de Badalona. Un caportal de Mossos d'Esquadra i un sergent de la Policia Local de Mataró va ser els qui van disparar tres trets. Una de les bales va perforar el ronyó del fugitiu que havia treballat de cambrer en un bar d’Arenys


L'operatiu va causar un gran col·lapse circulatori amb retencions quilomètriques en la N-II, ja que la Policia, en espera de l'arribada de la Unitat Científica va impedir el pas de vehicles i va desviar el trànsit pel centre d'Arenys de Mar. La carretera N-II va estar tallada quatre hores entre Arenys i Canet.