Troben dos gossos morts a l'aparcament de l'estació en dos dies consecutius

[NOTÍCIA AMB IMATGES SENSIBLES] Els Mossos investiguen el cas mentre augmenta el malestar de l'Ajuntament amb ADIF pel poc manteniment de l'entorn
|

La setmana passada van aparèixer dos gossos morts a l'aparcament d'ADIF. Segons ha pogut saber L'Agenda, un treballador de Renfe a Arenys de Mar hauria donat l’avís de la presència d’un gos mort prop dels transformadors de la mateixa estació. Altres informacions confirmen que s’haurien trobat dos cossos de gossos en dos dies consecutius, un d’ells d’una gossa embarassada. Per ara, els Mossos d'Esquadra segueixen les investigacions per trobar la persona que ha deixat els gossos morts. Els animals estaven embolicats amb bosses d'escombraries i mantes. A hores d'ara, la policia ignora la causa de la mort o si van morir en el mateix lloc.


Gos1


El treballador hauria demanat que es retirés el cos, però atès que la zona és d’ús privatiu propietat d’Adif, l’Ajuntament ha rebutjat oferir el servei públic de retirada d’animals morts. En aquest sentit, cal recordar la disputa entre l'Ajuntament i Adif, perquè aquest darrer es faci càrrec del manteniment de la zona. L'Ajuntament ha traslladat tant a ADIF com a RENFE el seu malestar per la manca de neteja i manteniment de l'aparcament l'estació. Tot i que en un primer moment semblava que l'administrador d'infraestructures atenia a les queixes i havia 'desbrossat' l'espai, tal com havien comunicat, la realitat és que posteriorment es va poder comprovar com les feines no s'havien fet al complet.


Gos2


La voluntat de l’Ajuntament és poder tenir la cessió d’aquest espai, però des d’ADIF demanen unes ‘condicions’ inassumibles per part de l'Ajuntament. L’empresa autoritzaria l’Ajuntament a entrar al pàrquing i netejar-lo, però no accepta que l’aparcament pugui ser gestionat pel consistori. A tot això, també s’ha d’afegir que el pàrquing de l’estació de tren d’Arenys de Mar torna a ser un punt de refugi on malviuen indigents dins dels cotxes aparcats i abandonats.