Extingit el brot de covid a Vil·la Betània

​Tots els residents podran recuperar la vida normal a dins del centre, però encara no se sap quan es podran reprendre les visites dels familiars
|

El brot de covid de la residència Vil·la Betània s'ha donat per extingitEl passat 21 de juliol es van detectar 19 casos de covid entre els residents, que eren asimptomàtics. Després del cribratge massiu a què es va sotmetre la residència, la xifra va arribar fins a 53 casos: 43 residents i 10 treballadors. Això va forçar el trasllat de 15 residents a un altre centre de Sant Adrià de Besòs, per tal de poder complir amb el protocol d'aïllament. 


Residencia geriatrica vil la betaniab 11 1280x644


En el darrer cribratge fet aquest dilluns, 23 d'agost, s'ha constatat que no a hores d'ara no hi ha cap contagiat de covid a la residència. D'aquesta manera, tots els residents podran recuperar la normalitat dins el centre. La setmana passada encara hi havia 10 residents en la zona groga, que ara es reintegraran amb la resta d'usuaris. 



En declaracions a Ràdio Arenys, la directora del centre, Míriam Sánchez, ha informat que les visites de les famílies encara no es poden fer, a l'espera de les indicacions del Departament de Salut, que ha de donar instruccions sobre com actuar d’ara endavant.

El de Vil·la Betània era l’únic brot que quedava actiu a les residències d'Arenys de Mar.