Suspès el jugador del Club d'Hoquei Arenys que en va agredir un altre del Vilassar

​La Junta Directiva del club arenyenc valora la possibilitat que l'agressor abandoni el club, mentre la Federació Catalana d'Hoquei encara no s'ha pronunciat
|

El Club d'Hoquei Arenys ha suspès el jugador que va presumptament agredir-ne un altre del Club Vilassar Hoquei el cap de setmana passat. Tot i que encara no hi ha cap decisió en ferm, la Junta Directiva del club arenyenc té sobre la taula la possibilitat que el presumpte agressor abandoni el club. Els fets es van produir durant la celebració del partit de Tercera Catalana. Pau, el jugador agredit per un membre de l'equip rival, va patir ferides de consideració al nas.


Vilassar 11 1280x644

El jugador del Vilassar agredit. Foto: Club Vilassar Hoquei. 


Els dos clubs han condemnat els fets ocorreguts aquest dissabte en què asseguren que es pot entendre la ‘duresa i rivalitat dins la pista’, però mai es pot acceptar una agressió. Precisament, el Club Hoquei Arenys està pendent de prendre una decisió sobre el futur del jugador. En declaracions a Ràdio Arenys, el president del Club, Pere Jolís, ha explicat que s’han posat en contacte amb el Vilassar per rebutjar els fets i conèixer l’estat del jugador. No obstant això, lamenten les ‘amenaces de mort’ rebudes aquests últims dies a través de les xarxes socials i ja han posat en coneixement aquests fets als Mossos d’Esquadra.  



D'altra banda, el coordinador esportiu del Club Vilassar Hoquei, Xavi Lora, també en declaracions a Ràdio Arenys, ha dit que estan a l’espera de qualsevol decisió que prengui la Federació. Tanmateix, afirma que presentaran recurs a qualsevol sanció, ja que creu que aquest jugador no hauria de tornar a disputar cap partit. El jugador ferit ha hagut de ser intervingut amb èxit i es troba en aquests moments recuperant-se.  L’Ajuntament de Vilassar de Mar també ha emès un comunicat condemnant l’agressió.

De moment, la Federació Catalana de Patinatge no s’ha pronunciat al respecte.