Empanades d’estiu

Descobreix la nova recepta de la cuina fàcil a casa
|

Cuina

Els ingredients 

3 botifarrons de ceba 

Plaques de pasta de full 

4 cullerades de ceba caramelitzada 

Formatge de cabra 

1 ou 

Pernil dolç 

Formatge Gouda 

Gorgonzola 

Pera i anous



Preparació

Aquest mes us deixo unes receptes per a l’estiu. Comencem per la que veieu a la foto. És una empanada farcida de botifarró. És un sabor arriscat perquè hi ha gent que no li acaba d’agradar, però als que ens agrada... ens encanta! 


Primer de tot treiem la tripa de l’embotit dels botifarrons i ho esmicolem. En una paella amb una mica d’oli hi posem els botifarrons i ho couen. Després hi afegim les cullerades de ceba caramelitzada (la podeu fer vossaltres o de pot), i ho remeneu bé. Reserveu. 


Estireu una placa de pasta de full i a sobre hi estireu el reservat que tenim a la paella. Talleu trossets de fotmatge de cabra i ho escampeu també per sobre. Tanquem amb l’altra pasta de full l’empanada. Batem un ou i pintem per sobre. I ja ho podem posar al forn fins que la massa estigui torradeta. 


Una altra empanada molt més senzilla és seguir el mateix procediment de les plaques però aquesta la podem farcir de pernil dolç i formatge gouda. 


Una tercera empanada, la farcim de formatge gorgonzola esmicolat per tota la pasta de full, hi poseu també una pera tallada a làmines molt fines i unes quantes anous. O podeu deixar anar la vostra imaginació... Proveules, poden ser calentes o fredes. Bon profit! 


FE D’ERRADES: Gràcies per fer-me saber que a la recepta del mes passat hi falta un ingredient important: -60 grams de farina.