Celebració de ioga a l'Ateneu

​El centre Yogayo celebra els 7 anys de la seva fundació
|

Més de 80 persones, entre embarassades, ioga iyengar, ioga junior i mares amb els seus nadons, van venir a practicar el diumenge 23 d'octubre i a compartir amb nosaltres un dia tan especial com la celebració dels 7 anys del centre YOGAYO a Arenys de Mar.


9B8A18E4 B2E9 4EB9 9742 A93A2FCC602A


Amics, família, practicants. Persones que són totes tres coses a la vegada. Practicants que esteu al projecte des del primer dia, d'altres que heu arribat més recentment. Amics i familiars de practicants. Petits i grans, de 0 a 80 anys. La sala Ateneu d'Arenys de Mar es va omplir ahir de totes nosaltres. Es va omplir de ioga, d'abraçades, de somriures, de retrobaments, d'agraïments…


Per tot l'equip de yogayo, va ser un goig ser testimonis un cop més de les vostres ganes de practicar, la vostra entrega, i la vostra confiança i suport al projecte. És un honor per nosaltres, com a practicants i també des del rol de profes, acompanyar-vos en la pràctica de ioga. Per això, volem compartir amb vosaltres un bocinet del que vam viure, per les que vàreu venir i per les que no.


Que per molts anys puguem continuar compartint i celebrant el ioga amb totes vosaltres! 


GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE!