L'alcaldessa Annabel Moreno plega i no agafarà l'acta de regidora per la derrota electoral d'ERC

L'agrupació local d'ERC ha emès un comunicat en què explica que el grup municipal serà liderat per Arnau Barangé i Míriam Puig
|

La dura derrota electoral d'ERC en les eleccions municipals de diumenge ha tingut la primera conseqüència. L'alcaldessa i cap de llista dels republicans, Annabel Moreno, plega i no agafarà l'acta de regidora el dia 17 de juny, quan es constitueixi el Consistori. La decisió es va prendre anit durant la reunió de l'agrupació local d'ERC i ha estat informada avui amb aquest comunicat:


"Està clar que els resultats del 28M no són els que voldríem. Ho diem des del reconeixement, des de la humilitat, havent entès el missatge, però també des del convenciment de la feina ben feta, que sabem que donarà els seus fruits en els pròxims temps.

Amb tot, la nostra cap de llista i actual alcaldessa, Annabel Moreno i Nogué, ens ha comunicat la seva decisió de no prendre l’acta de regidora el pròxim 17 de juny. Ho fa per responsabilitat i honestedat, malgrat que té tot el nostre suport. Ha estat un orgull que ens hagi representat aquests 7 anys al capdavant de l’Ajuntament i que amb ella haguem aconseguit fer un Arenys millor per a tothom. Li agraïm enormement els anys que hi ha dedicat, la seva tenacitat i constància, el seu rigor. Però també volem dir públicament que lamentem tots els atacs personals i insults que ha rebut i que res tenien a veure amb la legítima discrepància política. No podem dir res més que: gràcies, Annabel!

A partir del dia 17, doncs, el grup municipal republicà estarà format per l’Arnau Barangé i Verdaguer i per la Míriam Puig i Comi. Amb ells, treballarem per refer confiances amb tots vosaltres i vetllarem, com sempre hem fet, perquè la nostra vila sigui exemple de bona gestió, lluny de la política de favors i l’amiguisme."


WhatsApp Image 2023 06 01 at 10.19.33

Arnau Barangé, Annabel Moreno i Míriam Puig, en la foto que distribuït ERC per informar de la renúncia de l'alcaldessa. Foto: ERC


El resultat de les eleccions de diumenge ha suposat un càstig electoral a la llista d'ERC que ha passat de sis a dos regidors i ha comportat que Junts per Arenys hagi obtingut la primera majoria absoluta de la història democràtica arenyenca.