Pit de pollastre al forn

Descobreix la nova recepta de la cuina fàcil a casa amb Estrella Morales
|

Els ingredients


1/2 kg de pit de pollastre 1 ceba

3 ous

100 gr. de mozzarella

100 ml. de nata per cuinar Oli d’oliva

Espècies:

1 culleradeta d’orenga

1 culleradeta de pebre vermell dolç fumat (Vera) Sal i pebre negre


Cuina   MS



Preparació

Primer tallarem els pits de pollastre que tenim desossats a tires i després a quadrets, més o menys tots del mateix tamany i ho reservarem. Tallarem la ceba també a quadrets petits i també la reservarem.

Posem una paella al foc, hi afegim un bon raig d’oli d’oliva verge extra, i quan estigui calent, afegim la ceba i la deixem coure. Quan la ceba estigui transparent hi podrem afegir els quadrets de pit de pollastre i els barregem bé amb la ceba, donant-los unes voltes. Ho deixarem coure fins que el pollastre estiguin ben cuit per tots els costats. 

Mentre es va fent el pollastre, agafarem un bol i hi posem els 3 ous i totes les espècies (orenga, pebre vermell dolç fumat, sal, pebre negre molt), també hi afegirem la nata per cuinar i el formatge, que en aquest cas és mozzarella ratllada. Ho hem de batre tot fins que quedi ben barrejat i ho reservarem.

Ara en una safata per anar al forn, hi abocarem el pollastre i la ceba que tenim a la paella. Tot seguit hi posarem per sobre la barreja que tenim al bol. Ho escamparem bé per sobre del pollastre que quedi tot ben cobert.

Ho ficarem dins el forn, que prèviament tenim escalfat a 180 graus i ho deixarem fer aproximadament uns 25 minuts o fins que veiem que la part de sobre està totalment daurada. Ja sabeu que depèn de cada forn. I ja ho podrem emplatar.


Bon profit!!