L'equip júnior masculí Transmesa Arenys Vòlei, campió de la Copa d'Espanya

La Copa d'Espanya de Voleibol de categoria júnior, juvenil i cadet que es va celebrar del 27 al 30 de desembre 2023 a Valladolid
|

La Copa d'Espanya de Voleibol de categoria júnior, juvenil i cadet que es va celebrar del 27 al 30 de desembre 2023, va coronar els nous 16 campions després d'una espectacular jornada de cloenda. El lliurament de trofeus i medalles va posar el punt final a quatre dies increïbles de voleibol a Valladolid, amb nous rècords de participació: 5670 esportistes i 405 equips.

Voleivol

El Transmesa Arenys Vòlei recollint el màxim guardó de la seva categoria júnior masculí.

El sensacional muntatge del Poliesportiu Pisuerga, epicentre de l'esdeveniment amb les finals de les competicions i la celebració de l'All Star, amb ple absolut i 6800 espectadors; i la il·lusió dels participants va plasmar a la ciutat val·lisoletana el bon moment del voleibol de planter nacional, que després d'un torneig que es va disputar a 70 pistes d'ús simultani a 23 recintes de Valladolid. El divendres es van efectuar els partits per veure qui accedia a les finals de dissabte entre els classificats a la competició júnior masculina. Els vuit aspirants al títol. CV Conca, CV Saragossa Indescar, Tramesa Arenys Vòlei, CV Paterna-Liceu Halcones, VÒLEI Girona, CHV1995 A, Villena Petrer Volei i CV Las Rozas.

Una ajustada final del junior masculí va coronar Transmesa Arenys Vòlei com a nou campió de la categoria júnior masculina. Els arenyencs van remuntar el primer set vençut per CV Zaragoza Indescar per vèncer en un igualat desempat (25-19/23-24/12-15). La batalla pel bronze va tenir color alacantí. Villena Petrer Vólei superava en dos sets CHV1995 A per conquerir un lloc al podi (14-25/18-25)