La Nit de l’Esport estrena fomat

La festa de reconeixement del món de l’esport es trasllada al pavelló amb sopar inclòs
|

L’any 2023 esportiu arenyenc va finalitzar una vegada més amb el gran acte anual que és la ‘Nit de l’Esport’, una trobada totalment diferent de la viscuda anys enrere, ja que el pavelló va ser el lloc de trobada per donar cabuda a tots els esportistes i equips campions de la temporada 2022-23 d’Arenys de Mar. Quedava com a part del passat el Teatre Principal, per pujar a la zona esportiva i conviure esportistes i familiars.


MG 2339

El Bernat Coll va recaure en Joan Navarro de la Penya Apa Anem-hi. 


Més de 350 persones es va congregar esperant el seu moment per pujar juntament amb les personalitats assistents, amb dues-centes concurrents al sopar previ, una de les grans novetats d’aquesta edició. Pau Moret, regidor d’Esports del consistori, va fer una lectura molt positiva de la Nit de l’Esport, destacant el format més interactiu entre les entitats i els equips, sempre buscant aquest element de viure el club i reconèixer els èxits de la temporada passada a la vila. També se cercava un ambient més distès amb el sopar, en un acte preparat en les últimes setmanes per part de la Regidoria.


El feedback final és totalment positiu amb setze entitats reconegudes pels seus èxits, campionats i victòries, sense oblidar els guardons que van rebre esportistes arenyencs que competeixen fora d’Arenys de Mar, destacant Dídac Plana o Marta Mitjans, però donant cabuda a la llista a un total de dotze esportistes, com ara Diego Kunda, Luke Belda, Hugo Moret, Esther Gil, Ruth Herce, Martí Clariana, Pep Moré, Feliu Torrus, aquest com a jugador de Ultimate Móstoles de la Kings League, o Iolanda Agulló.


Una gala que també va tenir un moment especial, amb l’homenatge especial que es va tenir per a dues persones molt vinculades amb el teixit esportiu de la vila que ens han deixat aquest 2023: Montse Puigvert de la Penya Apa Anem-hi, i Albert Martí, exjugador de futbol. La fi de festa, com és tradició a la Nit de l’Esport, era escollir el guanyador de la menció Bernat Coll, una menció que va recaure en Joan Navarro de la Penya Apa Anem-hi, coincidint també amb els quaranta anys d’història de l’entitat d’atletisme. Aquest moment és un reconeixement a la feina feta per Navarro dins de la Penya i de promocionar l’atletisme en tots els nivells. Els altres dos nominats a aquest guardó eren Ivet Plana del Club Patinatge Artístic i José Abellán del Club de Futbol Arenys.


Podeu veure el reportatge fotogràfic de la Nit de l'Esportaquí