Pollastre al curri amb creps

Descobreix la nova recepta de la cuina fàcil a casa amb Estrella Morales
|

Els ingredients

3 pits de pollastre

1 ceba gran

150 ml llet de coco

1 cullerada de curri

1 cullerada de ras el hanout sal, pebre i oli

CREPS:

2 ous

250 ml llet

150 gr farina

1 cull. de sucre

1 pessic de sal


Cuina juny   ms


Preparació


Comencem per fer el pollastre al curri. Tallem els pits de pollastre a quadrets no massa grans i reservem. Tallem la ceba a juliana fina. Agafem una paella gran i posem un raig d’oli i quan estigui calent posem la ceba que tenim tallada. L’anem fent i quan estigui rossa hi afegim els talls de pollastre. Els cuinarem uns 5 minuts o quan veiem que ja estan tots els trossos daurats ara hi posarem la cullerada gran de curri (el curri pot ser el que vosaltres vulgue, hi ha el curri més comú -groc- o si voleu podeu mirar de trobar curri vermell o verd, el que més us pugui agradar), tot seguit afegim una bona cullerada d’herbes ras el hanout. Donem unes voltes perquè tot el pollastre quedi impregnat. Afegim ara la llet de coco, remenem i ho deixem fer fins que el liquid vagi quedant més cremós. Quan tinguem la cremositat adequada, apagem el foc i reservem. Ara hem de fer les creps, que són superfàcils. En un pot gran de batedora hi posem tots els ingredients: els ous, la llet (pot ser vegetal si voleu), la farina, el sucre i el pessic de sal. Ho batem tot i ho reservem. Engreixem una paella amb un rajolí d’oli i afegim un cullerot del liquid de crep i els anem couen, una a una. Un cop tenim el pollastre fet i les creps també fetes, només cal que munteu el plat. Poseu la crep a la base del plat i la farciu de pollastre al curri. Bon profit!