Els alumnes de La Presentació han recollit 1.800 euros per a Càritas

Amb aquesta campanya, han recollit diners per comprar aliments bàsics per a les famílies durant aquest Nadal
|

Els alumnes de l'escola La Presentació han recollit 1.806,19 euros durant la campanya de recollida de diners per comprar aliments bàsics per a Càritas. Tothom que hi ha volgut col·laborar ha fet les seves aportacions a l'escola, entre el 9 i el 18 de desembre. Per a aquesta campanya, els alumnes van editar un vídeo promocional explicant els canvis d'aquest any.

 Presen1


Aquest any no es poden fer donatius de menjar directament. La normativa contra la pandèmia no permet que els aliments passin de mà en mà. Tampoc es poden fer col·lectes, com la que cada any feia l'escola La Presentació per a Càritas. Així, el centre aquest any ha recollit diners per a l'entitat.




Presen3



Aquesta campanya s'ha fet després de la punxada en la col·lecta del Gran Recapte que va tenir lloc el mes passat. Càritas Parroquial d'Arenys de Mar ja va fer una crida a omplir el rebost de l'entitat que s'ha buidat en augmentar el nombre de famílies que necessiten ajuda, per culpa de la crisi postpandèmica. Es poden donar diners o encarregar compres al supermercat perquè siguin lliurades directament a Càritas, sense passar per intermediaris. 


Presen2