​El sostre malmès del Fondo de les Creus impossibilitarà la tornada als entrenaments d'algunes entitats

Els clubs d'Hoquei i de Patinatge hauran d'esperar per entrenar, mentre Ajuntament i UFEC miren qui ha de reparar el sostre
|

Fem una mirada enrere, més concretament a L'Agenda de gener on es va escriure 'La pluja aflora les deficiències que tenen les installacions esportives'. Ens trobem al febrer, i el pavelló 1 del Fondo de les Creus segueix amb aquestes importants deficiències que a més ara, farà trastocar la tornada als entrenaments a partir de demà d'entitats com el Club Hoquei Arenys o el Club Patinatge Artístic Arenys. Ahir comentàvem que diferents entitats d'Arenys de Mar podrien tornar a entrenar, però aquests problemes tècnics fan modificar aquesta nova reobertura.


Pavello


El pavelló 1 pateix goteres pel mal estat del sostre. 


A partir de demà s'aixequen algunes restriccions en matèria esportiva. Això es tradueix en poder tornar als entrenaments als pavellons, però a Arenys de Mar, i més concretament aquesta pista de joc haurà d'esperar. Per tant, aquestes dues entitats no podran començar els entrenaments i hauran de continuar amb les sessions a l'aire lliure de les escoles i els patis exteriors, mentre esperen l'anhelada tornada a la seva pista interior. Ja fa unes setmanes que diferents entitats esportives entrenen a pistes exteriors, com ara l'escola Sinera i l'escola Joan Maragall, però aquests patis no tenen gaire bones condicions, i per exemple el Club Hoquei Arenys de Mar només entrena amb els equips petits (d'infantil cap avall), en canvi els equips grans segueixen treballant físicament per la tornada als entrenaments.

Aquest mal estructural no és nou. Ara bé, el temporal Filomena de gener i les seves destrosses, i anteriors pedregades, pluges i vent, fa que per ara sigui impossible entrenar al pavelló 1 del Fondo de les Creus, ja que hi ha una làmina de les lluminàries descaragolada del sostre del pavelló i això comporta un risc. Aquest sostre i les seves corresponents filtracions necessita dues obres urgents. Per un costat una reparació parcial, una reparació que ja s'hauria d'haver fet, i així possiblement s'havien pogut reprendre els entrenaments, i una posterior reparació integral que hauria de veure la llum a l'estiu. A hores d'ara, aquesta reparació parcial no s'hi ha produït i els tècnics municipals no deixen entrenar a aquesta instal·lació. A més, faltarà que vingui el pèrit que ha demanat UFEC. De nou, hi ha divergències entre la regidoria d'Esports i la UFEC, on surten perjudicades entitats i esportistes.