​Els Mossos desallotgen el pis ocupat del camí de can Quintana

​Aquest habitatge havia estat notícia les darreres setmanes pels problemes de convivència que havien provocat els seus inquilins
|

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat el pis ocupat del camí de can Quintana d'Arenys de Mar, a tocar de la plaça Bellavista. Aquest habitatge havia estat notícia les darreres setmanes pel conflicte veïnal que havia comportat. Aquest migdia els agents han procedit al desallotjament dels inquilins del pis propietat del Departament d'Afers Socials de la Generalitat de Catalunya. Els Mossos han arribat amb una segona citació judicial, i un cop buit el pis, han canviat la porta anti ocupació. Segons informen els veïns que han presenciat el desallotjament, aquest ha estat tranquil i sense enrenou.


pis ocupa bellavista

El pis és propietat del Departament d'Afers Socials de la Generalitat. 


El passat 24 de gener, els mateixos veïns van denunciar un episodi de violència, que va acabar amb dos ferits. Dues ambulàncies i la policia van haver d'intervenir en l'incident. Segons els testimonis que van alertar la policia, hi havia dues noies, una de les quals tenia una ferida a la cella i cridava que l'havien intentat violar. A banda, un jove també presentava una ferida al cap per un cop d'una ampolla. La jove va relatar al cap de pocs dies la seva versió dels fets a L'Agenda. Un episodi anterior de baralles del mes de gener també va acabar amb ferits, un d'ells a causa d'una agressió amb una destral que va requerir l'hospitalització dels ferits i la detenció d'almenys una persona que va sortir en llibertat pocs dies després. 


pis ocupa bellavista

El bloc de pisos a tocar de la plaça Bellavista. 


Els veïns han estat molt alarmats per l'actitud d'aquests ocupes perquè a la zona hi viuen famílies amb nens petits i temien per la seva integritat física. Aquest pis feia un any que s'estava arranjant per destinar-lo a serveis socials. Però l'ordre de confinament decretada per l'estat d'alarma al mes de març va aturar les obres, cosa que van aprofitar els ocupes per installar-se al pis. Aquesta acció ha perjudicat la família que serveis socials tenia pendent per acollir en aquest pis que està a mig fer perquè l'ocupació també ha impedit que s'acabin els treballs. L'Ajuntament d'Arenys de Mar havia demanat al Departament d'Afers Socials que iniciés els tràmits per desallotjar-lo.