​Llibertat amb càrrecs pels lladres que van assaltar uns avis amb una destral

​Els joves detinguts, que han generat molta alarma a Arenys i Canet, també estan acusats de robar amb violència a un repartidor de menjar i atracar un bar
|

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos joves implicats en un seguit de delictes que van tenir lloc a principis de mes a Arenys de Mar i a Canet de Mar. Entre ells, el violent assalt a un grup d'avis que passejava per la platja del Cavaió, que va commocionar els dos municipis i que va portar l'Ajuntament d'Arenys a reclamar una acció judicial més severa contra els autors. Segons informa El Capgròs, el jutge, però, ha deixat els dos detinguts en llibertat amb càrrecs. Un tercer implicat en els fets va poder fugir i està en cerca i captura.


WhatsApp Image 2021 02 12 at 15.46.35

Josep Mora va rebre dues destralades al cap, per la que li van haver de posar 17 grapes. 


La unitat d'investigació dels Mossos d'Arenys va detenir els dos joves a Canet de Mar el passat dissabte dia 6 de febrer. Se'ls acusa de diversos delictes, entre ells el robatori amb violència que ells dos i un tercer individu encara fugat van cometre a tres persones grans, veïnes de Canet cap a les 6 del matí del dissabte dia 6 a la platja del Cavaió d'Arenys. Els assaltants anaven armats amb una destral i una de les víctimes va haver de ser traslladada a l'Hospital. A banda, els dos detinguts també són els presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació a un repartidor de menjar a domicili, que es va produir la nit abans a Canet de Mar. Per últim, els arrestats i el fugat també estan acusats d'haver atracat un bar al mateix municipi el dissabte, 15 minuts després d'haver assaltat els avis.


WhatsApp Image 2021 02 06 at 19.22.42

Els tres avis van ser agredits la matinada del 6 de febrer. 


Els dos detinguts tenen 20 i 18 anys i són de nacionalitat romanesa i marroquina, respectivament, mentre que el fugat té 20 anys i és marroquí. Els arrestats van passar a disposició judicial el mateix dissabte 6 i van quedar en llibertat amb mesures cautelars. Segons els Mossos d'Esquadra l'implicat en aquests delictes amb més antecedents és el que roman fugat. En qualsevol cas, sorprèn la decisió judicial de deixar-los en llibertat després que la mateixa alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, es va reunir el passat 4 de febrer amb la Degana dels jutjats del municipi per exposar-li la preocupació del Consistori i l'alarma social que aquesta situació està produint a la població. Segons va informar el mateix Ajuntament, els delinqüents són joves extutelats ben coneguts per la Policia, ja que són delinqüents reincidents i han estat detinguts en ocasions prèvies per delictes com ara robatoris o atemptat contra l'autoritat.